1/1/09

Ζητούνται πανεπιστημιακάς έδρας

Αγαπητοί μου λέκτορες, το Φλαντζιο Πανεπιστήμιο άνοιξε τας πύλας του κε σας καλώσορίζη! Σκοπός του ιδρύματος τούτου είναι με την δικήν σας συμμετοχήν να δημιουργήση μιαν κοιτίδαν πολιτισμού τέχνης, θετικών επιστημών, δια πάσαν νόσον κε πάσαν μαλακίαν. Εις το πανεπιστήμιον τούτον σας ελευθερως να αναρτάτε ότι θέλετε κε όποτε θέλετε, ακόμα κε αναρτήσεις ήδη καταχωρημένες είς το ιστολόγιον σας. Ωσαν Πρωτοχρονιάτικον δώρον, εστείλαμεν ήδη Kinder έκπληξι προσκλήσεις δια συμμετοχήν είς τους περισσοτέρους από τους φίλτατους αναγνώστας μας που κατέχουνσι μιαν ξεχωρσιθήν θέσην είς τα δρώμενα του πολιτισμού της Τζατζουφιάς.

Υπόλοιποι που επιθυμήτε να συμμετάσχετε είς τα δρώμενα τούτα, στείλτε σας παρακαλώ το βιογραφικόν σας, μιαν ηλεκτρονικήν ταχυδιεύθυνσην εις τα σχόλια ή στο dr.flantzas@gmail.com κε ημείς θα σας ενημερόσομεν τάχυσταν με τον παπαγάλον μας.

Ευχαρισθώ,
Dr.Φλάντζας

1 σχόλιο:

Panayotis Canellopoulos είπε...

Ζητούνται καθηγήτριες και καθηγητές "διαδικτυακής σεξολογίας " από τον ιστοτοπο : http://www.proximeey.gr
Η "εργασία " είναι εθελοντική και η "Αριστεία" απονέμεται από όλα τα μέλη της κοινότητας σε όσους newbies αποδειξουν στην πραξη , οτι μπορουν να κερδισουν τους βαθμους αξιολογησης τους μεσα απο το διαλογο με τα πανω απο 70.000 μελη του ...