12/1/09

Πως να φτιάξετε εκρηκτικό μηχανισμό με αγνά υλικά


Καλές οι μολότωφ αλλά το πετρέλαιο και η μπενζίνα έχουν αρχίσει να παίρνουν τα πάνω τους πάλι και δεν συμφέρει!
Ακολουθεί οικολογική συνταγή με παρθένο (καλά μη το δένεται κιόλας.. ποιός είναι παρθένος στις μέρες μας) ελαιόλαδο!

Υλικά (για 3 άτομα, αν θέλετε να ξεπαστρέψετε παραπάνω αυξήστε αισθητά την δοσολογία):
1 σακουλάκι χοντρή φακή
1 λίτρο λάδι (θέλουμε ή δε θέλουμε να κάνουμε σαματά;)
1 κρεμμύδι (προαιρετικό)
3 φυλλαράκια δάφνης (να 'χαμε να λέγαμε)
1 σκόρδο (ναι ολόκληρο..αν δεν πιάσει η έκρηξη, να πιάσει η μυρουδιά)
αλάτι και πιπέρι κατά βούληση (άλλωστε αχρείαστα είναι κι αυτά!)
ξύδι (απ' το φτηνό, αυτό που ξεβγάζουμε τα πιάτα να ξεμυρίσουν από τα αυγά μάτια που φάγαμε προχτές)

Εκτέλεση (κανονική όχι αστεία):
Ανάβουμε το μάτι, το αφήνουμε να κάψει, βάζουμε την κατσαρόλα με το λάδι, το αφήνουμε κι αυτό να κάψει. Ξεχνιόμαστε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο τηλέφωνο, σερφάροντας στο internet, ή κουτσομπολεύοντας από τον φωταγωγό με τη γειτόνισσα, αυτόν του τρίτου που έφυγε το πρωί με την δίμετρη ξανθιά ενώ η γυναίκα του είναι στο χωριό. Μμμμ...ίσως να μη χρειαστεί να πλατιάσουμε τόσο πολύ, γιατί θα την πατήσουμε σαν τον Σάββα. Εν το μεταξύ, έχουμε πλύνει καλά καλά τις φακές και τις έχουμε αφήσει να στραγγίξουν στο σουρωτήρι.
Μόλις αρχίσει να τσιτσιρίζει το λάδι, βουτάμε το σουρωτήρι με τη φακή και το αναποδογυρίζουμε στην κατσαρόλα.... τα υπόλοιπα είναι παιχνιδάκι!
Μικρές εκρήξεις νερού στην αρχή που σε ξαφνιάζουν ευχάριστα, κάνοντας σε να χοροπηδάς από έκπληξη. Αργότερα το νερό εξατμίζεται και το λάδι κάνει όλη τη δουλειά! Μικρές βόμβες λαδιού τύπου μολότωφ ξεπετάγονται από παντού! Στις κουρτίνες, στους φρεσκοβαμμένους τοίχους, στα πλακάκια... σωστή τρομοκρατική ενέργεια!
Τα υπόλοιπα υλικά κρατήστε τα και φτιάξτε καμιά μακαρονάδα... αν έχει απομείνει τίποτα από την κουζίνα!!!

Μικρές συμβουλές για καλύτερα αποτελέσματα: Καλέστε μια διμοιρία ΜΑΤ για γεύμα! Είναι τρομεροί γευσιγνώστες... βέβαια, προτιμάνε συνταγές με αλεύρι και γιαούρτι!
Προσοχή: Μη βάζετε οδοντόκρεμα στα εγκαύματα, δεν αφήνει την πληγή να αναπνεύσει και να επουλωθεί!

Καλή επιτυχία!

9 σχόλια:

habilis είπε...

Μαντάμ μου ,γοητευτκή η εκρηκτική συνταγή σας !!!

hnioxos είπε...

Μάλιστα, ότι πρέπει είναι αυτή η συνταγή! Υπάρχει επίσης μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική: Αντί της φακής μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει φασόλια ξερά. Όταν το λάδι κάψει ρίχνουμε μέσα τα φασόλια και όταν αυτά έχουν ρουφήξει όλο το λάδι, τότε τα βγάζουμε από τη φωτιά και τα σερβίρουμε στη διμοιρία των ΜΑΤ που έχουμε καλέσει. Τώρα θα μου πεις πώς θα πείσουμε μια διμοιρία να έρθει για φαγητό; Ε, απλό είναι: Στην προηγούμενη διαδήλωση θα καμακώσουμε έναν από δαύτους. Έτσι κι αλλιώς έτσι που τους τρέχουνε βράδυ και πρωί, έχουνε να γαμήσουνε από το πάλαι ποτέ. Έτσι θα είναι εύκολος στόχος.

Θα τον καλέσουμε για φαγητό και κλείνοντάς του το μάτι τσακίρικα (θα βάλουμε όλη μας τη γοητεία) θα του πούμε να φέρει όποιον θέλει μαζί του. Αυτός θα φέρει όλη τη διμοιρία γιατί είναι και λιγούρια όπως είπαμε. Τότε θα τους σερβίρουμε τη φασουλάδα τούρμπο και σε πέντε λεπτά θα τους πιάσει όλους ακατάσχετο κλανίδι. Θα φύγουν τρέχοντας και από το θόρυβο από τις κλανιές θα ξυπνήσει όλη η γειτονιά. Εμείς λοιπόν αφού θα έχουν ξυπνήσει οι πάντες και θα έχουμε και αυτόπτες μάρτυρες καθότι οι Έλληνες είναι και κουτσομπόληδες και θα βγούνε στο μπαλκόνι να δούνε τι συμβαίνει, τότε θα καλέσουμε την αστυνομία που θα φτάσει και από το θόρυβο που θα κάνουνε οι κώλοι τους θα τους περάσουνε για τρομοκράτες. Έτσι θα καταδειχτεί εμπράκτως η διασύνδεση των τρομοκρατών κουκουλοφόρων με την αστυνομία. Σατανικό ε;

manetarius είπε...

@habilis
Εμ..τσάμπα τα έχουμε τα γαλόνια;

@Ηνίοχε
Τρομερό!!! Ήχος από καλάζνικωφ!!! Χαχαχααα!

Sanity Loss Era είπε...

Μανιταρι,

εισαι σατανικη! Μπορουμε να τοποθετησουμε αυτον τον εκρηκτικο μηχανισμο σε καθε κτιριο που διαθετει κουζινα! Ευφυεστατο!!

Lucha Libre είπε...

Δεν έχω λόγια, είναι πανούργα σύλληψη. Το μόνο που με ανησυχεί είναι πως θα μαγαριστεί το τίμιο κούτελό μας, αν μας δει η γειτονιά να μπάζουμε μια διμοιρία ΜΑΤ στο σπίτι. Άντε να ξεπλύνουμε τη ρετσινιά μετά.

-"Ντροπή κυρα-λούτσα μου, εσείς που τόσα χρόνια φέρνατε τόσα καλά παιδιά στο σπίτι, με τα μαλλιά τους, με τις μοϊκάνες τους, και τώρα φέρατε τη σάρα και τη μάρα."
-"Μα αφού σας είπα κυρα Γιωργία μου, τους έφερα για να τους εξουδετερώσω δια του πέρδεσθαι."

manetarius είπε...

@Sani
...η νομική και το πολυτεχνείο...διαθέτουν κουζίνα ή θα πάνε τζάμπα οι αγώνες μας;

@inco
..μμμ...τώρα σ' αυτό έχεις δίκιο...μήπως να καλούσαμε ειδικούς φρουρούς καλύτερα, που δεν φοράνε και στολή;
Άσε και βλέπω κάθε μέρα από δαύτους. Φυλάνε κάποιον πρέσβη που μένει δυο στενά κάτω από το σπίτι μου!

Υ.Γ. βρε λές να με μπουζουριάσουν καμιά μέρα με τις συνταγές μου; για αρχίζετε να μαζεύετε λεφτά για την εγγύηση του καθηγητού Γκουρμέ!!! Λευτεριά στα λάχανα..(πως;)

hnioxos είπε...

Καλέ μη λέτε σαχλαμάρες...
Το πρόβλημα λύνεται απλά. Όταν θα τους καλέσουμε για φαγητό η πρόσκληση θα αναφέρει απλά ότι θα αποκλειστούν όσοι προσέλθουν με πλήρη εξάρτυση. Θα το πασάρουμε ότι γενικά η εξάρτυση μάς ξεκαβλώνει. Τα λιγούρια θα έρθουν με πολιτικά και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Ο μόνος κίνδυνος για να τους καταλάβει κάποιος είναι να τους γνωρίζει προσωπικά. Διόλου απίθανο θα μού πείτε, τόσος κόσμος που κατεβαίνει κάτω αυτές τις μέρες όλο και καποιανού το μάτι θα έχει δει κάποιον από αυτούς. Ε, σε αυτόν που μένει στη γειτονιά και είναι επικίνδυνο να καταλάβει τους μπάτσους, θα του εκμηστυρευτούμε το σχέδιό μας και θα τον βάλουμε και αυτόν στο κόλπο. Μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε ως βοηθό στην εκτέλεση της συνταγής. Μπορεί να προσθέσει και άλλα υλικά για παράδειγμα, που θα κάνουν τη συνταγή ακόμα πιο δραστική. Τρία κιλά μπούκοβο για παράδειγμα, ή μήπως γουακαμόλε με πράσινο τσίλι;

manetarius είπε...

@hnioxos
μωρέ! Εσείς κι αν είστε σατανικός ... και με σχέδιο καλά οργανωμένο!!!
την επόμενη φορά λέω να φτιάξω κουκιά...

Hellas Skin 14/88 είπε...

Εγώ θέλω να την φτιαξω και να την στειλω στον Τσίπρα θα κάνει δουλεια σοβαρά μιλάω