6/11/09

πολιτιζμικη επαναστασης #Α'

Αν και βλέπω πολλους καθηγητάς και καθηγητρίας πολιτιζμου εντος του πανεπιστηθίου τούτου, δράττομαι της ευκαιρίας να αφήσω επαόριστον κατά μέρος τας σκούπας και τα φαράσια της υπουργού λάντζας και καθαριότητος και να ανακατευτώ επίσης σε αυτο το εξαίσιον πολιτιζμικον χαρμάνι. Εχουν και αι λαντζέρισσαι ψυχήν -νομιζω.

1. Ο πολιτιζμός είναι το ήμισυ του παντός. Το άπαν είναι η ενημέρωσις. Αν δεν γνωρίζομεν πώς βγάζουν φράγκα (όποιο νόμισμα εχουν τεσπα εκει πέρα) τα παιδακια πρώιμης σχολικης ηλικίας, ε, καιρός να το γνωρίσωμεν:

Εν μέτρον, το οποίον προτείνομεν να εφαρμοσθεί δια Νόμου τάχιστα προς τον σκοπόν αναθέρμανσης των οικονομικών της μέσης ελληνικής οικογενείας, είναι η εξαγωγή των νεαρών βλαστών εις το σφυρί. Για οικονομία χρόνου, ας χρσιμοποιήσουν το άζμα τούτον με προτεινόμενους βασικούς στίχους: «φέρε λεφτά βλάκα»

2. Ο πολιτιζμός είναι το ήμισυ του παντός και το έτερον ήμισυ είναι η θρησκεία. Αρα, επόμενον είναι να βαπτίζονται όλοι. Οδηγίαι βαπτίσεων εντός του βιδέου:

Επειδή το βίδεον αυτο δεν έχει ήχον, μπορείτε να βάλετε να παίζει το πρώτον βίδεον και να επαναλαμβάνετε μέχρι τελικής πτώσεως το δεύτερον βίδεον. Καλο;

3. Ο πολιτιζμός είναι το ήμισυ του παντός. Το έτερον ήμισυ είναι η θρησκεία. Το άπαν είναι η ενημέρωσις. Τι μένει άλλο λοιπόν δια την ευτυχίαν του ανθρώπου; Η μάσα, φυσικά, πράγμα το οποίον καλώς γνωρίζουν οι ωορρίπται των Εξαρχείων -φανατικοί ομελετισταί, υποθέτω. Η πρόβα τζενεράλε όμως, την οποίαν επεχείρησαν δια ρίψεως ωών εις την κυριαν Σώτην, παρεξηγήθη τα μάλα απο τους θαυμαστάς της συγγραφέως ταύτης. Καλά, διερωτώμαι, νηστικήν τη θέλουσι την γυναίκαν; (και δεν είναι και παχεία)

4. Δεν έχει παρακάτω για σήμερον. Μελετήξτε καλώς, άλλως όλοι ομού μετά του κηδεμόνος σας. Αμήν. (καιρό εχω να ίδω κηδεμόνα)

_______________________
ανευρεσης βιδέων:
1. http://www.youtube.com/watch?v=6XNpal3cQTo
2. http://pestokietsi.blogspot.com/2009/11/blog-post_6287.html

4 σχόλια:

Rodia είπε...

Σημείωσης: Μηπως ειναι δυνατον να θεσετε τα ημειλια των καθηγητων και λεκτορων εις τα σέττινγκια ωστε να τα λαμβανομεν;
Ευχαριστώμεν :)
(και αν ΔΕΝ, ε, τι να γινει; δεν πειραζει)

Dr.Φλάντζας είπε...

Αγαπητή Υπουργού Λάντζας Κε Καθαριότητας:

Βλεποντας εκ του αποκάτω βίδνεο που ανοίκη είς την εποχή του βωβού (κινηματογράφου κε ουχί Μπάμπη) θα ήθελα να κάνω μίαν μικρην παράκλησιν είς τους νέους νονούς (των βρεφών κε ουχί της νυκτός) να κάνουνε δώρο είς τα διαολεμένα τους μάσκες θαλάσσης, βατραχοπεδιλα, μανικάκια.

Σήμερον δια να αποσπάσουν ομολογίαν από τα βρέφη οι πατέρες (της εκλησίας κε ουχί του έθνους) αναγκάζονται να γίνονται πολύ σκληροί,
Dr.Φλάντζας

Dr.Φλάντζας είπε...

Καθυστερόγραφον:

Δέν είναι κε ασχημην η ιδέαν σας περι ημεηλίων, αλλά μήπως να δούμε κε αν συμφωνούν οι υπόλοιποι των καθηγητών.

Ευχαριστώ δια την διδασκαλίαν σας,
Dr.Φλάντζας

Rodia είπε...

Εις άσκησιν αναπνοής υποβάλλει ο πατήρ το πτωχόν βρέφος, ίνα εκπαιδεύσει τούτον προς αντιμετώπισιν ενός κόσμου τοσούτον βρωμώδους όπου δυσκολεύεταί τις να ανασάνει!
Χαίρομαι που σας ήρεσεν το μαθηματάκιον κ. Πρόεδρε :))