7/2/09

Αυνανισμός, αυτός ο παρεξηγημένος γνωστός μας (ή αλλιώς, υπέρ μαλακίας!)

Masturbation by Klimt, drawing 1913Image via Wikipedia

Αγαπητά μου τέκνα και τεκνά. Σας καλωσορίζω στο αμφιθέατρο του Ορθάνοιχτου Πανεπιστημίου μας.

Η εναρκτήρια διάλεξη μας, τιμά και τον τίτλο του Πανεπιστημίου μας [...και πάσα μαλακίας].

Θα εγκαινιάσουμε την έδρα μας, της "αντιδραστικής σεξολογίας" με το θέμα του Αυνανισμού ή Μαλακίας. Λογικό και επόμενο, αφού από εκεί ξεκινάμε -ή θα έπρεπε να ξεκινάμε- όλοι μας τη γνωριμία με το σεξ, το σώμα μας και την ηδονή που αυτό προσφέρει -σε εμάς και τον πλησίον μας.

Μια πράξη, η οποία έχει ενοχοποιηθεί πολύ, όπως αποδεικνύουν και οι χαρακτηρισμοί "μαλάκας", "πάλι μαλακία έκανες", "μα τι μαλακίες είναι αυτές" και λοιπές υποτιμητικά. Βέβαια, η γενικευμένη και χωρίς παρεξήγηση χρήση της προσφώνησης "μαλάκας" τα τελευταία χρόνια, πιο πολύ και από το "κύριε/κυρία" δείχνει πρώτον μια απενοχοποίηση και δεύτερον μια ορθότερη χρήση της γλώσσας. Γιατί στις μέρες μας, κάποιος μπορεί και να μην είναι κύριος. Μαλάκας, όμως (με την κυριολεκτική έννοια) σίγουρα είναι.

Ως "αυνανισμός" σύμφωνα με την Wikipedia, ορίζεται ως " η διέγερση των γεννητικών οργάνων από το ίδιο το άτομο με στόχο την πρόκληση ηδονής, οργασμού και ικανοποίησης της γενετήσιας ορμής και χωρίς συνουσία με άλλο άτομο. Εκτός από τους ανθρώπους, ο αυνανισμός απαντά και σε μεγάλο αριθμό ειδών των ζωικού βασιλείου." Ο ορισμός στα αγγλικά, περιλαμβάνει, ορθώς κατά την άποψη μου, και τον "αμοιβαίο αυνανισμό" -αυνανισμό ανάμεσα σε δύο -τουλάχιστον- άτομα, σε οιονδήποτε πιθανό συνδυασμό φύλων.

Όπως λοιπόν προαναφέραμε, ο αυνανισμός έχει ενοχοποιηθεί πολύ, και αυτό έχει συμβεί, κατά κύριο λόγο και όπως σχεδόν όλα τα ευχάριστα πράγματα σε αυτή τη ζωή, από τη θρησκεία -ειδικότερα τη χριστιανική θρησκεία.
Ας δούμε όμως κάτι και ας κάνουμε την πρώτη αποκάλυψη:
Ο ΑΥΝΑΝ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΑΙΖΕ! Όχι, αγαπητά μου παιδιά, ο ΑΥΝΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ! Δείτε το στόρυ του στις σημειώσεις που σας μοιράζω: Onan, Αυνάν. Ο Αυνάν απλώς τραβιόταν για να μην αφήσει έγκυο τη χήρα του αδερφού του, με την οποία έκανε σεξ κατ' εντολή του θεού για να την τεκνοποιήσει (ομορφιές της Παλαιάς Διαθήκης). Bye bye λοιπόν και τέρμα από δω και κάτω ο συκοφαντικός ορισμός αυνανισμός.
Μαλακία και μόνο μαλακία!

Για τη θρησκεία, η τιμωρία, πέρα από το κλασικό κάψιμο στην κόλαση άντε και τίποτα νηστείες, μετάνοιες και λοιπές αηδίες, διανθίστηκε με άλλες απειλές:
Θα στραβωθείς, θα βγάλεις τρίχες στις παλάμες, θα καμπουριάσεις, θα βγάλεις σπυράκια (!!!). Μέχρι και ότι το σπέρμα προέρχεται από τον μυελό της σπονδυλικής στήλης έχει ειπωθεί!!!
Μπορείτε να δείτε και άλλους ισχυρισμούς, σε δημοσίευση του Πρυτάνεως μας (σλουρπ, σλουρπ).
ΜΑΛΑΚΙΕΣ! Εμ, συγγνώμη, μπερδεύτηκα.
ΑΝΟΗΣΙΕΣ! Όπως όλοι γνωρίζετε τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει.
Ακόμα ακόμα, όταν έγινε στις μέρες μας προσπάθεια να γίνει αυτό επιστημονικά, με έρευνες που λένε ότι "ο αυνανισμός αυξάνει τον κίνδυνο του καρκίνου του προστάτη"(στα αγγλικά το άρθρο), στηρίζονται σε έωλα επιχειρήματα. Δείτε και εδώ, επίσης στα αγγλικά, ΑΛΛΑ ακόμα και στα ίδια τα νούμερα και αποτελέσματα της έρευνας: Κάνει κακό στα 20-30 και καλό μετά τα 50! Τι λες ρε μεγάλε? Ακόμα και αλήθεια να είναι, σιγά μην κάνω κράτει τώρα που μπορώ, για να περιμένω για όταν ΔΕΝ θα μπορώ. Κάτι σαν το επιχείρημα της κόλασης μου κάνει αυτό.

Τέρμα λοιπόν με τις ανύπαρκτες συνέπειες και τις ενοχές. Τίποτα δε θα πάθετε σωματικά αν μαλακίζεστε - τον παίζετε - χαϊδεύεστε. Αν και αυτό το ξέρετε ήδη σχεδόν όλοι...

Λιτός και περιεκτικός κατά την αφεντομουτσουνάρα μου είναι ο κάτωθι
Ορισμός:
"Masturbation is our first and natural form of sexual activity and if that's inhibited or damaged, then we suffer for the rest of our lives.
(Η μαλακία είναι η πρώτη μας και φυσιολογική μορφή σεξουαλικής δραστηριότητας, και αν εμποδιστεί ή καταστραφεί, τότε υποφέρουμε για την υπόλοιπη ζωή μας).
Betty Dodson", κατα δήλωση της bisexual λεσβία και Δρ.Σεξολογίας.
Πράγματι, με αυτόν τον τρόπο ανακαλύπτουμε τη σεξουαλικότητα μας, στα πρώτα στάδια της εφηβικής μας ζωής. Και έτσι ανακαλύπτουμε το σώμα μας, το πως ηδονίζεται και μαθαίνουμε να το αγαπάμε. Οποιαδήποτε σύνδεση της μαλακίας με ενοχές και παρεμπόδιση της, οδηγεί σε ένα σεξουαλικά λειψό και κομπλεξικό άτομο.

Η μαλακία λοιπόν στην εφηβική ηλικία, όχι μόνο δεν απαγορεύεται, αλλά επιβάλλεται!
Και μετά? Όποιος αυτοϊκανοποιείται μετά, είναι... μαλάκας?
Φυσικά και όχι! Η μαλακία επιβάλλεται και στις μεγαλύτερες ηλικίες.

Κατ' αρχήν, η μαλακία σε βοηθάει να γνωρίσεις τον εαυτό σου και αυτό δεν σταματάει μετά την εφηβεία, μάλιστα τότε εξελίσσεται.
Όπως έχει πει και ο Woody Allen, ""I'm such a good lover because I practice a lot on my own." (Είμαι τόσο καλός εραστής γιατί κάνω πολύ προπόνηση μόνος μου).
ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ!
Αν δεν μπορείς να τα βρεις και να ικανοποιηθείς με τον εαυτό σου, πως νομίζεις θα τα καταφέρεις με έναν άλλο? Και να ικανοποιηθείς και να τον ικανοποιήσεις. Με τη μαλακία, μαθαίνεις πρώτα τα δικά σου χούγια. Και μετά μπορείς να τα απολαύσεις με τους παρτενέρ σου -ακόμα και να τους βοηθήσεις στο πως να σε ευχαριστήσουν και το αντίστροφο βέβαια. Συνηθίζεις το σώμα σου και τις συνήθειες του, μαθαίνεις να το ελέγχεις.
Ακόμα, όταν μαλακίζεσαι, αφήνεις -ή τουλάχιστον καλό είναι να το κάνεις- την φαντασία σου ελεύθερη, δημιουργείς σκηνικά και καταστάσεις τα οποία μπορεί να φανούν απίστευτα χρήσιμα και ηδονικά και για τους δύο σας, όταν θα κάνεις σεξ με άλλον.

Μουσικό διάλειμμα και συνεχίζουμε:
Μουσικός ύμνος εις την μαλακία:
Divinyls, I touch myself:

...και άλλα 8 τραγούδια.

Επανερχόμαστε, παρακαλώ ησυχία στο αμφιθέατρο, δεν μπορώ να φωνάζω και παρακαλώ τα χέρια πάνω στα θρανία. Καλά, το τελευταίο μπορείτε να το παραβλέψετε, κάντε ότι θέλετε, τα αγοράκια προσέξτε τα μπουφάν των μπροστινών σας.
Συνεχίζουμε με τα οφέλη της μαλακίας.
Βασικά, τα οφέλη είναι σχεδόν τα ίδια με το σεξ με παρτενέρ:
Χαλάρωση, ευφορία, καταπολέμηση του στρες Εκτόνωση. Ο οργασμός, εκκρίνει ενδορφίνες στον εγκέφαλο και έτσι ωθεί στην αίσθηση της ευχαρίστησης. Συχνά, καταπολεμά την υπερένταση και την αϋπνία. Προσωπικά, σε περιόδους έντονης κόπωσης (πανελλήνιες, εξεταστικές, εργασία) έχει βοηθήσει πολύ. Αποβάλλει την ένταση και το θόλωμα του μυαλού.
Και δεν χρειάζεται να χάνεις χρόνο να ψάχνεις να βρεις παρτενέρ. Ή, αν έχεις, δεν του γίνεσαι και φόρτωμα (ρε μεγάλε, επειδή δίνεις εσύ εξετάσεις, εμείς θα την πληρώσουμε; Φτάνουν 3 φορές, σα συγκαμένη περπατάω!).
Ακόμα, διατηρείς το πλεονέκτημα να κοιμηθείς μόνος σου μετά! (Αυτό βέβαια, ισοφαρίζεται από το μειονέκτημα της έλλειψης της επίσης ψυχωφέλιμης αγκαλιάς στον ύπνο, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα! Διαλέχτε τι είναι σημαντικότερο κάθε φορά!).

Γενικώς, η μαλακία, αν έχει καταφέρει το άτομο να ξεπεράσει τα ενοχικά που μπορεί να του έχουν εμφυτεύσει στον εγκέφαλο, απελευθερώνει και βοηθάει στην ψυχική ισορροπία του ατόμου.

Η αμοιβαία μαλακία, δηλαδή είτε η ταυτόχρονη μαλακία δύο συντρόφων, είτε όταν ο ένας μαλακίζει τον άλλο, πέρα από την απίστευτη ευχαρίστηση που μπορεί να προσφέρει, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μορφή "ασφαλούς σεξ", είτε σε περιπτώσεις νέων όπου κάποιος από τους δύο δεν αισθάνεται έτοιμος να έχει ολοκληρωμένη επαφή, είτε για την αποφυγή μετάδοσης σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων, είτε για την αποφυγή εγκυμοσύνης (άντε να είσαστε στην κάψα, να μην έχετε προφυλακτικά και το κοντινότερο περίπτερο να είναι 50 χλμ μακρυά και κλειστό) είτε σε περιπτώσεις που κάποιος από τους δύο έχει ιατρικό πρόβλημα (για το τελευταίο, απαραίτητη η ιατρική συμβουλή για τη φύση του προβλήματος και αν αυτό αποκλείει μόνο την επαφή ή το σεξ γενικότερα, π.χ. περίπτωση εγχείρησης).

Μια άλλη...μαλακία που λέγεται για την μαλακία, είναι ότι για τα αγοράκια δεν είναι κακό ή τέλος πάντων δεν πειράζει κιόλας, αλλά είναι κακό για τα κοριτσάκια. Αυτό βέβαια δεν έχει καμία εξήγηση και βάση, είναι από τις πολλές ηλιθιότητες εις βάρος των γυναικών που λέγονται.
Η αλήθεια όμως είναι ότι ενώ στον αντρικό πληθυσμό, σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό, η μαλακία έχει διείσδυση 100%, στις γυναίκες δεν βρίσκει το ίδιο ποσοστό εφαρμογής.
Για το πρώτο, ενώ οι στατιστικές λένε 90-95% των αντρών τον παίζει, εγώ συμφωνώ με την Sue Johanson, η οποία λέει "το 99% των αντρών μαλακίζεται και το 1% είναι ψεύτες" ή όπως το έλεγα εγώ "δείξε μου έναν άντρα που να λέει ότι δεν τον έχει παίξει ποτέ, να σου δείξω έναν ψεύτη".
Στα κορίτσια λοιπόν, βρίσκει λιγότερους οπαδούς οι μαλακία. Οι στατιστικές που έχω δει εγώ, μιλάνε για ποσοστά 40-65%. Πολλοί το αποδίδουν αυτό, πέρα από τα ενοχικά που λέγαμε παραπάνω, και στην φύση των γεννητικών οργάνων της γυναίκας, τα οποία θεωρούνται (λόγω δυσκολίας οπτικής επαφής) πιο δύσκολα προσβάσιμα. Ανοησίες, θα έλεγα εγώ. Αλλα σε αυτό είναι μάλλον καταλληλότερες οι ακροάτριες να μας πούν τι γνώμη τους. Η δική μου πάντως άποψη, από την εμπειρία με τις συντρόφους που κατά καιρούς είχα, είναι ότι κατά πλειοψηφία, με τις γυναίκες που αυτοϊκανοποιούνταν, είχαμε καλύτερη ερωτική ζωή από ότι με αυτές που δεν. Ή μάλλον, για να το θέσω ορθότερα, είχαμε πιο εύκολα και συχνότερα κορυφαίες ερωτικές εμπειρίες. Για αυτό, η δική μου συμβουλή είναι κορίτσια, μαλακιστείτε ελεύθερα, χωρίς ενοχές.

Το μόνο θέμα που πρέπει να προσέξουν οι μαλακιζόμενοι, είναι ότι η μαλακία είναι και μέσο αυτοικανοποίησης μας και μέσο καλύτερης κατανόησης της σεξουαλικότητας μας. Όχι μόνο το πρώτο, γιατί τότε ενέχεται ο κίνδυνος να μπορούμε να ικανοποιηθούμε μόνο με τον τρόπο που έχουμε φτιάξει στο μυαλό μας και να μην μπορούμε να απολαύσουμε το σεξ με τον όποιο παρτενέρ μας. Γιατί το σεξ με παρτενέρ έχει στόχο την ικανοποίηση ΚΑΙ των δύο (τριών, τεσσάρων, όσων συναινούν τέλος πάντων).

ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ:

Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΑΛΚΙΖΕΤΑΙ, ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ ΚΑΛΑ.


Σημειώσεις και πληροφορίες (απαραίτητη η ανάγνωση τους, θα εξεταστείτε)
Έχουν πει για τη μαλακία:
Quantcast
"We have reason to believe that man first walked upright to free his hands for masturbation. Lily Tomlin"
Quantcast
"I was an altar boy, a spokesperson for the Virgin Mary, I was a choir boy but then at the age of 14 I discovered masturbation and all that went out the window. Guillermo del Toro"

"Among all types of sexual activity, masturbation is ... the one in which the female most frequently reaches orgasm. Alfred Charles Kinsey"

"I'm such a good lover because I practice a lot on my own." Woody Allen

"Don't knock masturbation, it's sex with someone I love." Woody Allen

"To love oneself is the beginning of a lifelong romance." Oscar Wilde

"They say the thing you most want to do when you're 14 is the ideal job for you. Well, I suppose getting paid for masturbating would be quite good" Paul McCartney


Βιβλιογραφία:
Onan,
Αυνάν,
Αυνανισμός,
Masturbation,
God's Great Gift to Us,
Η σελίδα της μαλακίας (προειδοποίηση, όχι για κάτω των 18 ή πουριτανούς)
Τεχνικές για άντρες, τεχνικές για γυναίκες
Ραγδαία αύξηση των οπαδών της μαλακίας στο FacebooK (με διάγραμμα στο τέλος)
Μύθοι και αλήθειες πέρι μαλακίας που λένε σε εφήβους

Reblog this post [with Zemanta]

36 σχόλια:

Κυρά-Φλάντζενα είπε...

Αυτά λέτε εσείς οι σεξουαλικώς αντιδραστικοί αλλά μετά εγώ είμαι αυτή που θα πρέπει να αλλάζω την εφημερίδεα που στρώνω του παπαγάλου, κάθε 3 ώρες!

habilis είπε...

Mαντάμ Φλάντζενα συμφωνώ .
Επιβάλλεται να καταδικάσουμε τα επιπόλαια σλόγκαν
"Αν πετύχει η μαλακία τύφλα να'χει το γαμήσι"

Ο παπαγάλος στο κλουβί του δεν ξέρει τι κάνει.

incontinentia είπε...

Να δω παπαγάλο να την μπεγλεράει και τι στον κόσμο.

πετρούλα είπε...

πολύ κατατοπιστική η παραδοσή σας αντιδραση+σεξ!

antidrasi+sex είπε...

Κυρα Φλάντζενα, η επιστήμη είναι ανωτέρα από τις εφημερίδες του παπαγάλου. Να παίρνεις Athens Voice που είναι τσάμπα. Εναλλακτικά, να του στρώνεις Χρυσή Αυγή και Α1. Θα πληρώνεις κάτι, αλλά δεν πρόκειται να του κάνει κούκου με τίποτα.

Habilis, κάτι τέτοια λές, και δεν σε κόβω να το περνάς το μάθημα.

Incontinentia, δεν βλέπετε Μάκη μου φαίνεται, με αυτά που βλέπει και ακούει εκεί μέσα, σφεντόνα τον έχει κάνει.

Πετρούλα, ευχαριστώ, λύνουμε και απορίες άμα θέτε.

aKanonisti είπε...

Εξαιρετική ανάλυση....
οπότε...
δικαιωματικά μπορείτε να σας πει κανεις...
"καλός μαλάκας είσαι...."

(δυστυχώς εγώ παραμένω μία απλή πλην τίμια μαλάκω...)

habilis είπε...

Aγαπητή μου inkontinentia
για έναν παπαγάλο είς το κλουβί φαντάζομε ότι θα έχετε κάποια άλη πρόταση δια την εκτονωσή του.

habilis είπε...

Υ.Γ.
Αμφιβάλω διότι ο Λεό έχει κάνει τα χειρότερα.

κος Λεό, είπε...

Κροοτ! Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου αν βλέπατε αυτό;

MAD είπε...

κι ήθελα να το ανεβάσω αυτό ρε γαμωτο! μου πήρες την ιδέα! :(

*respect πάντως. το κάλυψες από παντού. μόνο χαμένες εργατοώρες δεν είπες και επίπτωση στον υπερπληθυσμό

δ.σ είπε...

Σωστα, όσα γράφετε, ότι δηλαδή ο Αυνάν,ΔΕΜ ΗΤΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ!

Θα πρέπει όμως να παραδεχτείτε πώς ήταν κάπως ...αδέξιος..

Αόρατη Μελάνη είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Αόρατη Μελάνη είπε...

Συγχαρητήρια για την επιμορφωτική σας πρωτοβουλία!

Εμπρός για νέες μαλακίες!

antidrasi+sex είπε...

Ακανόνιστη, είμαι και το καυχιέμαι.

Κε Λεό, η έδρα είναι αναφανδόν υπέρ σας, ασχέτως του βίντεου. Κροοτ!

κε Τρελέ, ευχαριστούμε μιας και ιατρικώς έχετε και εσείς μιαν ιδέα, αλλά από ότι φαίνεται και κοινωνικά.
Κοινώς "το κατέχεις το σπορ"

κε δ.σ. να μην χώνετε και ο κάμεραμαν εκεί που δεν τον σπέρνουν. Ακόμα, θα σας μαλώσω, αναφέρεστε σε επόμενες διαλέξεις.

κα αόρατη μελάνη, εμπρός!

κε habilis, δεν σας έχω ξεχάσα, αλλά διαλέγεστε με τη διπλανή σας επί προσωπικού.

antidrasi+sex είπε...

ΠΟΙΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΕΒΑΛΕ "ΒΑΡΕΤΟ" ΣΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ?

ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΓΡΑΦΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ. ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΚΟΜΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗ ΣΧΟΛΗΣ.
ΑΛΗΤΟΠΑΙΔΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΘΩ ΕΓΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

...και για όσους τυχόν δεν κατάλαβαν:
http://foralexandros.blogspot.com/2009/02/blog-post_4309.html

Orestis είπε...

Είστε όλοι ανεύθυνοι και κολασμένοι σε αυτό το πανεπιστήμιο του διαβόλου. Αλλά τι να πει κανείς και ποιος να βρεθεί να καταπατήσει επιτέλους το πανεπιστημιακό σας άσυλο με δυο διμοιρίες δίμετρων ρωσίδων να σας ξεστραβώσουν! Αφού οι δύο ιερότεροι θεσμοί αυτής της χώρας, η Βουλή και η Εκκλησία μαλακίζονται καθημερινώς και ασυστόλως!

antidrasi+sex είπε...

Αγαπητά Ορέστη, μην κάνετε τον κόπο να έρθετε στην εξεταστική. Έχετε κοπεί από τώρα, γιατί 1) χρησιμοποιείται τον όρο "μαλακίζονται" με αρνητική χροιά. (αν πάλι τον χρησιμοποιείτε με θετική χροιά, που γνωρίζοντας το παρελθόν σας, δε νομίζω, έχετε πρόβλημα, σας συνιστώ να μαλακιστείτε
2) το "διμοιρίες δίμετρων Ρωσίδων" είναι καθαρά ρατσιστικό/σεξιστικό

Με αυτά τα μυαλά, από μένα δε θα δεις πτυχίο!

Orestis είπε...

Η μαλακία τη σήμερον ημέραν έχει πολλές έννοιες και εγώ αναφερόμουν στην πνευματική. Δεν ξέρω τι κάνουν κάτω από τα έδρανα και τα ράσα, από πάνω όμως, πνευματικώς μαλακίζονται, ήτοι ενεργούν ηλιθιωδώς, μαφιοζικώς ή και τα δύο.
Επίσης ζητώ συγνώμη από τις Ρωσίδες. Είναι όλες κοντές και άσχημες.
Απογοητεύτηκα... νόμιζα ότι στη μαλακία τουλάχιστον το πτυχίο το έχω σίγουρο... ελπίζω στην επαναληπτική εξέταση να τα πάω καλύτερα.

incontinentia είπε...

(Hab μας πιάσανε.)
Αλληλεγγύη στο σύντροφο Λεό. Πάμε όλοι μαζί στο γνωστό τέμπο:
Το πάθος ειδικά και γενικά,
είναι δυνατότερο απ΄όλα τα κλουβιά.

incontinentia είπε...

Ε, κόψτε τις μαλακίες με τους γραφολόγους γιατί θα κάνουμε κατάληψη ακόμα και στον μουσακά της κυρα-Φλάντζενας.

manetarius είπε...

Μαστύρισα για να το παρακολουθήσω το μάθημα σας κύριε!
Αλλά δεν το έβαλα κάτω... θες που είμαι διαβαστερό παιδί; θες που τα λέτε τόσο ωραία; τι θες;

(ωχ...ευτυχώς που διάβασα τα σχόλια ... παω να τσεκάρω το "συναρπαστικόν" για να μη με πάρει ο διάολος!)

antidrasi+sex είπε...

Ορέστη, θα είμαι επιεικής στη δεύτερη εξεταστική.
Ινκο, "κόψτε τις μαλακίες"? Πάει το εξάμηνο και για σένα
Μανετ, "Μαστύρισα για να το παρακολουθήσω"?
Μαρτύρισες ή μαστούρωσες?
Μην ανησυχείς, το περνάς το μάθημα.
(για να φω την ψήφο).

antidrasi+sex είπε...

...κάποιος κοιμήθηκε... καλά άκουγα ένα ροχαλητό στο βάθος...

incontinentia είπε...

Φτου γαμώιτ, κι ήταν το μόνο μάθημα που είχα διαβάσει καλά.

antidrasi+sex είπε...

Θα ληφθούν υπόψιν οι κατ'οίκον εργασίες...

manetarius είπε...

Και μαστούρωσα και μαρτύρισα...εσύ την ψήφω θα την δεις ή θα την φάς; :)))

(αμάν αυτοί οι καθηγητές...μην αφήσουν ένα λάθος να πέσει κάτω!)

manetarius είπε...

Ωχχχ....την ψήφο εννοούσα κύριε καθηγητά!

(μην κοπούμε κει στην ορθογραφία τώρα που περάσαμε τέτοιο σημαντικό μάθημα!)

Sanity Loss Era είπε...

Μανιταρι σταματα να ριχνεις ρουκετες στα γραπτα μου γιατι εχυσα -ιδρωτα- να κραταω σημειωσεις!

incontinentia είπε...

"Μαστύρισα για να το παρακολουθήσω"
"για να φω την ψήφο"

χαααχαχαχχχαχ, εύγε συνάδελφοι!
U.of F. , το πανεπιστήμιο της δυσλεξίας. Έλα κι εσύ να διδάξεις!

manetarius είπε...

@inco
η δυσλεξία μου δεν επηρέασε ποτέ την μεταδοτικότητα μου στο μάθημα μαγειρικής! Εντάξει.. με τον Σάββα Ξηρό είχαμε ένα πρόβλημα που του έστελνα γραπτώς τα μαθήματα και κάτι διάβασε λάθος (τα αποτελέσματα τα ξέρουμε όλοι) αλλά τώρα είναι όλα καλά! Μόνο προφορικά διδάσκω..μην ξεχνιόμαστε!

(αλλά βέβαια.. άμα οι καθηγητές θάβουν ο ένας τον άλλον εδώ μέσα..πως να πάει μπροστά αυτό το πανεπιστήμιο..υπάρχει κι η ρημαδοκρίση..ώρες είναι να μένουμε χωρίς δουλειά!)

Αόρατη Μελάνη είπε...

Ο Γούντυ Άλλεν έχει πει και το άλλο:

"Το καλό με τη μαλακία είναι ότι δεν χρειάζεται να βγάλεις το χέρι σου βόλτα και να το κεράσεις ποτό."

HappyHour είπε...

Κύριε Καθηγήτα γιατί σπαταλήσατε τόσο χρόνο, κόπο,(σπέρμα και ιδρώτα)για αυτό το θέμα που είναι γνωστό πως είτε το παραδεχόμαστε είτε όχι όλοι έχουμε διαδαχθεί ? Βρίσκω χώρις ιδιαίτερο νόημα αυτή την παράδοση γι'αυτό και δεν σχολίασα εξ'αρχής αλλά είδα πως είχε πολύ συμμετοχή και είπα να "σπάσω τη σιώπη μου" ! Αφού όλοι το κάνουμε το σπορ προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός ? Αναμένω την επόμενη παράδοση.
Υ.Γ. Εγώ έβαλα το βαρετό ! Πριν με κόψετε όμως να με εξετάσετε προφορικά, είμαι πολύ καλή ! :Ο

antidrasi+sex είπε...

Dear Happy Hour, if you are really good in Oral, I wiil be happy to examine you orally..

Καλά έκανες και έσπασες τη σιωπή σου, μια τεκμηριωμένη, ακόμα και αντίθετη άποψη έχει πάντα θέση. Και δεν χάνεις και το μάθημα.

Κανένα μίσος και κανένας αλληλοσπαραγμός πάντως! Επίσης, το νόημα της παράθεσης αυτονοήτων είναι για αυτούς που ΔΕΝ το παραδέχονται και έχουν ενοχές περί αυτού. Εξ'αλλου τα εξάμηνα αρχίζουν πάντα με τα εύκολα.

Να υποθέσω πάντως ότι στον σημερινό κόσμο δεν βλέπετε την ανάγκη να λέμε τα αυτονόητα?
Π.χ. δημοκρατία, ανθρώπινα δικαιώματα, ελευθερία πίστης, εργασιακά δικαιώματα, όλα αυτά τα αυτονόητα?

HappyHour είπε...

Δυστυχώς με τόσους μαλάκες που μας τριγυρίζουν το μόνο αυτονόητο πια είναι η μαλακία ! Ξέρω θα πείτε μην δίνω αρνητική χροιά στην μαλακία όμως η αλήθεια είναι πως υπάρχει κι ένα όριο, πάντα η υπερβολή βλάπτει ! 'Αλλωστε η λέξη μαλάκας βγαίνει από το μαλθακός έτσι δεν είναι ?

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS είπε...

Η διανοητική εξόντωση του εβραιοσάξονα μισέλληνα Νιμιτς από την ΟΕΑ!

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/03/blog-post_6625.html

antidrasi+sex είπε...

Ωπ, να και ο υπέρτατος μαλάκας.
Μην ανησυχείτε κύριε Έλλην vs Chaos, εσείς και με τρία τέρμινα καθυστέρηση, το 10 με τόνο (ρίο μάρε, βεβαίως) το έχετε σίγουρο σε αυτό το μάθημα.
Όπως και στης πρόωρης εκσπερμάτωσης.